onsdag 10 februari 2010

Att ljuga är inte bra!

När man sitter och läser i tidningar eller kollar på nyheter, så ser man vissa personer som representerar höger extremismen som propagerar om att Islam är det största hotet mot Sverige. Att dem vill tillbaka till det gamla Sverige som det var innan.
Men var det inte så att dem som sitter nu och försvara kvinnor är samma personer som skapar stort motstånd emot oss som jobbar för ett jämlikt Sverige mellan män och kvinnor, samma personer som står emot oss när vi jobbar för att man ska få samma lön för lika arbete oavsett kön. Är det inte dem samma personer som tycker att kvinnornas naturliga plats är i köket där dem ska laga mat åt sina män när dem kommer hem, är det inte dem som tycker att kvinnan ska lida sina män.
Dessa var några enkla frågor, som jag vet oavsett hur dem svarar så kommer det att vara lögner. För ett parti som har demokrati i sitt namn men gör allt emot demokrati, och där ett parti tycker att det räcker med att dina föräldrar är muslimer så är du och dem kriminella, så kan dem inte svara eller säga en sak utan att ljuga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar