onsdag 17 mars 2010

Välkomst presenten från Israel...

Bara en snabb berättelse om presenten som Israel välkomnade USA:s representant Bayden, det var med 150000 nya bosättnigar på mark som tillhör Palestinier enligt Oslo avtalet (Oavsett vad man tycker om avtalet, men det gäller). Inte nog med det, så har världen ledare tyckte sin bekymmer över Israels agerande, men som vanligt ingen försökte stoppa det. Detta var första delen av historien.
Andra delen:
För 3 dagar sen så har Israel utmanat hela den muslimska världen genom att bygga en religiös byggnad för judar på en mark som fanns en moske på innan, som den israeliska armen förstörde först. Byggnad är nästa lika stor som den stora mosken i Jerusalem. Själv tycker jag att alla religioner har rätt att bygga sina religiösa byggnade vart man vill, men när man förstör en byggnad och byggen en ny, då utmanar man nästan 1,2 miljarder muslimer, och fan inte den vägen man ska välja för att skapa fred. Vill man ha fred då ska man inte sitta och visa sina muskler, eller utmana fienden för att hetsa upp stämningen mer än vad det är redan upphetsad.
P.S: I helgen så har Israel gått in med två pansvagnar över gränsen med Libanon både på Lördag och på Söndag. Ingen har reagerat medan om en fluga åker från Libanon till Israel då skulle den svarta kopian av George W Bush reagera snabbt. Snacka om dubbelmoral.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar