söndag 5 december 2010

D.C.

Wikileaks blir cyber attackerad. Aha, vem gör det? Plötsligt efter wikileaks avslöjande så ser man det man har alltid trott. USA styr, och vi får skiten.
Nigerias interna problem vara före detta amerikanska ministern inblandat i, Dick Chiney som hans företag fick till slut kontrakt att ta hand om Nigerias naturliga resurser. I Libanon har USA hetsat 14mars rörelsen att säga att Syrien som har dödat den förra statsministern precis som dem hetsar dem igen att Hizbullah som gjorde det. USA ha uttnytjat hela Europa för att utföra det så kallade kriget mot terrorism.
Det är Washington D.C. som kontrollerar världen och vi som är leksakerna. Dags för oss att säga nej, vissa har gjort det på 10 år men majoriteten är fortfarande tyst.


2 kommentarer:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Halliburton
    (Dick Cheney's företag) förtrycker vanliga folk i nordamerika också. Vi är alla mat för kapitalisms mun; detta har jag påpekat under mer än 30 år.

    Erin Winslow

    SvaraRadera
  2. Helt rätt, vi måste bara fortsätta med att förklara sanningen åt folk. Dem som man tycker synd om som mest är det amerikanska folket som är totalt manipulerad.

    SvaraRadera